Fuusiokeittiö

Anne's Vege syntyi rakkaudesta kasvisruokaan ja siitä ideasta, että kasvisten lisääminen lautaselle on kiistatta terveysteko.


Edellisessä ammatissani toimittajana ja valokuvaajana matkustin paljon, ja eri maiden ja maanosien ruokakulttuurit tulivat minulle tutuiksi. Nämä matkat ovatkin inspiroineet minua ravintolani reseptiikkaa kehitellessä.


Anne's Vegen fuusiokeittiössä on herkullisia kasvisruokia mm Thaimaasta, Intiasta, Lähi-Idästä, Koreasta, Vietnamista ja Italiasta. Suomalaista kotiruokaa on myös listoilla.

Viikon vegaanibuffet

Anne's Vegen buffet on tarjolla aamupäivästä iltaan asti! Koko tarjontamme on täysin vegaanista ja gluteenitonta!

Kylmä buffet

Viikko 50

Perunasalaatti vegaanimajoneesilla, sipulilla ja suolakurkulla

Papusekoitus dijon-kastikkeessa

Kurkumakvinoaa punajuurella

Marinoitu luomu Jalotofu

Vihanneshakkelus lehtikaalilla ja melonilla

Pestopasta

Kreikkalainen salaatti kapriksilla

Herneummus

Lämmin buffet

Viikko 50

MA - TI

Intialainen linssipata 

KE - TO

Falafelit tzatzikilla ja juuresmuusilla

PE - LA

Punainen Thai-curry kurkumariisillä

 

Keitto

Viikko 50

Maanantaista lauantaihin

Maa-artisokkakeitto


VegeVege

Blogin kirjoittaja on entinen toimittaja/valokuvaaja ja nykyinen ravintoloitsija Espoon Ainoassa sijaitsevassa kasvisravintolassa.

Puhdasta ruokaa

Keittiössämme ei käytetä mitään lisäaineita, gluteenia tai valkoista sokeria. Kaikki ruoka on kokonaan keittiössämme valmistettua ja myös vegaania. Käytämme saatavuuden mukaan luomua ja biodynaamisia raaka-aineita.

Menumme vaihtuu viikoittain.

 

Ruoka punnitaan

Annoksen hinta määräytyy painon mukaan. Asiakkailta jäävä hävikki on ravintolassamme lähes nolla. Buffetin take away-astiat ovat biohajoavaa sokeriruokojätettä ja kannet 80 % kierrätysmuovia. Ruokaa myydään mukaan myös omiin astioihin.

SUOSIKKI
RAAKA-AINEITA

Terveysvaikutteiset ja laadukkaat raaka-aineet ovat keittiössämme päivittäisessä käytössä: Oliiviöljy, valkosipuli, inkivääri, kurkuma, kookosöljy ja raffinoimaton Atlantin merisuola.

Buffet 24,90 e/kg
Keitto 9.00 e
Keitto buffetin kanssa 6,00 e

Take Away -10 %

Vakituinen henkilökunta

Anne Saarenoja

Anne Saarenoja

ravintoloitsija, toimittaja/valokuvaaja

Niko Bredbacka

Niko Bredbacka

kokki

Amos Saarenoja

Amos Saarenoja

 

Ellen Saarenoja

Ellen Saarenoja

 

"Kunpa tulisi syötyä aina näin."
Helsingin Sanomat, Nyt -liite

Anne's Vegen sijainti

Löydät
meidät Tapiolasta

Kauppakeskus Ainoa
2. kerros
(Hissi Ainoa Kirjokansi)
Tapionaukio 4
02100 Espoo


info@annesvege.fi
044 2446281

Olemme
avoinna

ma-pe 11.00-21.00
la 11.00-19.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu puolituntia
ennen ravintolan sulkeutumista.

Poikkeuksellisista aukioloajoista
tiedotamme myös Facebook-sivullamme!

©2019 Anne's Vege. All rights reserved. Web design by ARRdesigns