Fuusiokeittiö

Anne's Vege syntyi rakkaudesta kasvisruokaan ja siitä ideasta, että kasvisten lisääminen lautaselle on kiistatta terveysteko.


Edellisessä ammatissani toimittajana ja valokuvaajana matkustin paljon, ja eri maiden ja maanosien ruokakulttuurit tulivat minulle tutuiksi. Nämä matkat ovatkin inspiroineet minua ravintolani reseptiikkaa kehitellessä.


Anne's Vegen fuusiokeittiössä on herkullisia kasvisruokia mm Thaimaasta, Intiasta, Lähi-Idästä, Koreasta, Vietnamista ja Italiasta. Suomalaista kotiruokaa on myös listoilla.

Viikon vegaanibuffet

Anne's Vegen buffet on tarjolla aamupäivästä iltaan asti! Koko tarjontamme on täysin vegaanista ja gluteenitonta!

Kylmä buffet

Viikko 46

Perunasalaatti suolakurkulla ja vegemajoneesilla

Hölskykurkut

Punajuurisalaatti kardemummalla

Kaalisalaatti oliiviöljyllä ja kapriksilla

Pomelo-kvinoaa

Marinoitu luomutofu

Vihanneshakkelus lehtikaalilla

Cashew-tahna

Lämmin buffet

Viikko 46

MA - TI

Herkkutattirisotto

KE - TO

Falafelmureke, pippurinen kermakastike & juuresmuusi

PE - LA

Punainen Thai-curry

Keitto

Viikko 46

Maanantaista lauantaihin

Kermainen maa-artisokkakeitto


VegeVege

Blogin kirjoittaja on entinen toimittaja/valokuvaaja ja nykyinen ravintoloitsija Espoon Ainoassa sijaitsevassa kasvisravintolassa.

Puhdasta ruokaa

Keittiössämme ei käytetä mitään lisäaineita, gluteenia tai valkoista sokeria. Kaikki ruoka on kokonaan keittiössämme valmistettua ja myös vegaania. Käytämme saatavuuden mukaan luomua ja biodynaamisia raaka-aineita.

Menumme vaihtuu viikoittain.

 

Ruoka punnitaan

Annoksen hinta määräytyy painon mukaan. Asiakkailta jäävä hävikki on ravintolassamme lähes nolla. Buffetin take away-astiat ovat biohajoavaa sokeriruokojätettä ja kannet 80 % kierrätysmuovia. Ruokaa myydään mukaan myös omiin astioihin.

SUOSIKKI
RAAKA-AINEITA

Terveysvaikutteiset ja laadukkaat raaka-aineet ovat keittiössämme päivittäisessä käytössä: Oliiviöljy, valkosipuli, inkivääri, kurkuma, kookosöljy ja raffinoimaton Atlantin merisuola.

Buffet 24,90 e/kg
Keitto 9.00 e
Keitto buffetin kanssa 6,00 e

Take Away -10 %

Vakituinen henkilökunta

Anne Saarenoja

Anne Saarenoja

ravintoloitsija, toimittaja/valokuvaaja

Niko Bredbacka

Niko Bredbacka

kokki

Amos Saarenoja

Amos Saarenoja

 

Ellen Saarenoja

Ellen Saarenoja

 

"Kunpa tulisi syötyä aina näin."
Helsingin Sanomat, Nyt -liite

Anne's Vegen sijainti

Löydät
meidät Tapiolasta

Kauppakeskus Ainoa
2. kerros
(Hissi Ainoa Kirjokansi)
Tapionaukio 4
02100 Espoo


info@annesvege.fi
044 2446281

Olemme
avoinna

ma-pe 11.00-21.00
la 11.00-19.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu puolituntia
ennen ravintolan sulkeutumista.

Poikkeuksellisista aukioloajoista
tiedotamme myös Facebook-sivullamme!

©2019 Anne's Vege. All rights reserved. Web design by ARRdesigns